Fa pocs mesos va néixer Ametlla’t amb Esquerra Republicana, un projecte per construir una força política local d’esquerres, republicana i amb la il·lusió de portar al poble una manera més oberta, participativa, inclusiva i democràtica de governar.

El passat mes de maig vam veure amb satisfacció i emoció com gairebé 900 conciutadans van confiar en nosaltres, convertint-nos en la segona força al poble, amb 4 regidors. Però ara cal seguir treballant, perquè el nostre compromís ha estat ser al costat dels nostres veïns sempre, hi hagi o no eleccions. Per això, i després d’uns mesos d’aclimatament a la nova situació, i de descans després d’un frenètic naixement, i 3 campanyes electorals en pocs mesos, toca fer reformes per seguir endavant.

El proper mes de gener, amb el nom de congrés, però amb la forma de trobada participativa, oberta a tothom interessat, totes aquelles persones que vam posar el nostre gra de sorra per tenir una Ametlla més viva i participativa ens trobarem.

Practicarem tot allò que volem fer a l’Ajuntament: debats, escoltar opinions, fer propostes i prendre decisions. Es tracta, un cop hem parit la criatura, de dotar-la d’instruments, d’una organització a l’alçada del creixement, per arribar millor i més sovint als ametllatans i ametllatanes.

Per tant, qui vulgui col·laborar, ja ho sap! Hi haurà funcions de tot tipus, i també serà benvingut qui tan sols vulgui sumar-se a la pinya.

Ametlla’t amb els joves

Tenim una secció local de les JERC molt activa, i volem animar els joves a participar-hi. Lluny del tòpic, ens demostren cada dia que sí que estan implicats! Els podeu seguir a facebook.com/joves.ametlla aportant les seves idees. Recentment, sobre la poca participació dels joves en el projecte d’oferir-los un espai de trobada.