PENSEM L'AMETLLA DEL 2030

Municipalització dels Recursos

Sabíeu que paguem la segona factura d’aigua més cara de Catalunya?
El poble fa pujada i, per tant, cal bombar l’aigua a totes les cases, i això té un preu. Ho entenem. En cap cas, però, això justifica l’actual import que paguem els ciutadans (3,23€/m3, mentre que poblacions com Teià paguen 1,8).

Encaminarem la nostra gestió cap a empreses de proximitat i d’àmbit de gestió municipal, especialment per l’electricitat, el gas i l’aigua, obtenint un servei personalitzat, més sostenible i ètic

Salvem Can Draper!

Després d’aconseguir endarrerir 7 mesos l’inici de les obres del supermercat Esclat a Can Draper amb les al·legacions presentades, vam convocar un ple extraordinari per demanar al govern actual les mesures següents.

Recolzats per les més de 500 signatures recollides, vam demanar que s’aturessin les llicències d’obres a Can Draper. Tot plegat amb l’objectiu de repensar les volumetries dels habitatges que s’hi estan construint, i reduir-ne així l’impacte paisatgístic i les tensions amb les cases preexistents. Tot el govern hi va votar en contra.

Nosaltres traslladarem la decisió de construir aquest supermercat, essent Can Draper una opció descartada, als veïns i veïnes de l’Ametlla. En cas afirmatiu, entre tots, buscarem una localització que sigui recolzada per una àmplia majoria.
També replantejarem el pla parcial de Can Draper, buscant una arquitectura menys agressiva, eliminant el segon pis, i intensificant les zones verdes i carrers per als vianants. Tot plegat, com s’hauria d’haver fet, amb un procés de participació ciutadana amb garanties.

Que no us enganyin. Si guanyem, l’Esclat no es construirà a Can Draper.

Habitatge per als joves i gent gran

El principal requisit per “fer poble” és que la gent hi visqui. Pot semblar absurd, però quants dels nostres joves o gent gran marxen a poblacions com La Garriga, Les Franqueses o Granollers, incapaços de trobar un habitatge que s’adeqüi a les seves necessitats? L’actual consistori no ha destinat ni un sol Euro en 8 anys per canviar-ho.

És per això que un dels punts clau de la nostra acció de govern serà impulsar l’habitatge públic i protegit per als nostres joves i per a la nostra gent gran de l’Ametlla, i així trencar aquest cercle viciós que condemna al municipi a tenir la connotació de poble dormitori. Farem una gestió àgil d’aquests habitatges així com l’actualització de les seves instal·lacions energètiques, finançant-ne també una part significativa.
Un primer pas serà incorporar els habitatges del Maset Nou, que han caigut en mans de la SAREB, al parc d’habitatges públics de l’Ametlla.

També fomentarem i finançarem l’aprofitament d’aquelles llars que, quan marxen els fills, es queden grans per als qui hi viuen. Posarem totes les facilitats a aquells qui vulguin convertir part del seu habitatge unifamiliar en una nova llar, sigui per als fills o per aconseguir una pensió amb el nou lloguer obtingut.

Un poble viu necessita garantir l’arrelament dels seus vilatans. Els qui marxen, ja no tornen.

 

 

 

I els Barris?

Cada 4 anys ens trobem amb el tradicional rebombori d’obres preelectorals a l’entrada del poble. Queda bonic, i així ens pot semblar que tot el poble està igual de ben urbanitzat i cuidat.

A la que comences a endinsar-te als barris, però, aquest nivell d’inversió no es manté ni de bon tros. Carrers mal asfaltats, amb sotracs o ressalts descuidats i mal col·locats, cables elèctrics sense soterrar i en mal estat, punts de recollida de brossa abandonats… Tot plegat, un seguit de mancances que no només redueixen la qualitat de vida dels ciutadans, sinó que també contribueixen a una reducció de la seva seguretat.

Per tot això, més enllà del compromís ferm d’invertir uns diners, que hi són, en coses veritablement necessàries, en tot el programa trobareu un seguit de mesures encarades i aplicables, especialment, a on viuen bona part dels Ametllatans i Ametllatanes: els barris.

Els diners hi són, només cal saber i voler invertir-los degudament.

Seguretat

Per Ametlla’t, la seguretat del nostre municipi al nucli urbà, i molt especialment als barris més apartats, és quelcom primordial que alguns, com tants, hem patit de primera mà.

Acabar amb els robatoris a l’Ametlla, però, no s’aconsegueix només instal·lant càmeres i drons, que no s’estan fent servir per falta de personal, i que malgrat poder ser d’ajut suposen una gran vulneració de la nostra intimitat.
Tampoc s’acaba amb els robatoris amb la gestió actual de la Policia Local, amb personal per poder cobrir només una sola patrulla nocturna per tot el poble i tergiversant les dades sobre els robatoris.

El nostre govern garantirà una distribució de personal i salarial exemplar per tenir una policia propera de la qual tots ens sentim orgullosos i que tingui en tot moment com a prioritat el benestar i la seguretat de tots els Ametllatans i Ametllatanes.

Serem també un fort interlocutor amb mossos d’esquadra per incrementar la seva presència al poble i als barris.

Ametlla’t amb un poble viu, solidari i sostenible

Volem un centre urbà que esdevingui un veritable espai de relació ciutadana, l’àgora del nostre poble al servei dels barris perifèrics. Podríem fer del centre de l’Ametlla un dels punts neuràlgics més bonics del país, on es desenvolupin les diferents activitats lúdiques, culturals i comercials. Aprofitant la nostra oferta modernista única, habilitant carrers només per a vianants i apostant per un centre cívic que aglutini la vida social de l’Ametlla. Rodejat de comerç i punts d’oci i gastronòmic locals.

Des d’Ametlla’t apostem fort per la revitalització del centre del poble com a part indispensable del model que defensem. Un model de poble viu, crític i participatiu.
Un model de poble també solidari, el qual col·labori i es comprometi a ser poble d’acollida més enllà de la pancarta de “volem acollir” al balcó de l’Ajuntament. Si es vol, es pot. I volem.

Agermanem-nos amb Europa

Per als qui ho hagueu patit, tots sabem que les estades a l’estranger per als nostres joves (o adults, clar que sí!) no surten precisament barates per a les famílies. Tanmateix, parlem d’unes xifres que, amb una gestió econòmica adequada i competent, l’ajuntament podria assumir perfectament.

Agermanarem l’Ametlla amb pobles d’Alemanya, Anglaterra, França i Itàlia per tal de fomentar i regularitzar els intercanvis culturals i lingüístics amb aquestes poblacions.
Crearem les beques Ametlla – Europa, que consistiran a premiar un nombre elevat i generós d’estudiants del nostre institut amb estades estivals de fins a 3 setmanes a qualsevol dels quatre països ja esmentats.

Com veieu, es poden fer moltes coses sense comprar sacs de ciment.

Impost de la plusvàlua

Eliminarem aquest impost que, entre d’altres coses, obliga als fills a fer front a una despesa innecessària en heretar un immoble. És competència municipal, i l’eliminarem.

Cobertura mòbil i fibra òptica... a tothom!

Com pot ser que a un poble com l’Ametlla no ens arribi cobertura al mòbil segons on ni fibra òptica a casa? Abans de pensar en l’Ametlla del 2030, hi ha barris que no disposen la infraestructura tecnològica pròpia del segle XXI.

Garantirem cobertura mòbil a tots els barris i urbanitzacions així com accés a la fibra òptica (cable).

Recollida d'Escombraries

Quants de vosaltres us heu trobat prop de casa una zona de contenidors descuidada i desbordada d’escombraries?

Implantarem el model Britànic de recollida d’escombraries, el qual moltes poblacions de la comarca com Santa Eulàlia ja han incorporat. Aquest consisteix en col·locar contenidors petits cada dues – tres cases, depenent del barri, i que a cada dia de la setmana li correspongui la recollida d’un tipus de brossa. Exemple: Dilluns, orgànic. Dimarts, plàstic.

La gràcia de tot plegat es troba en la gratificació de l’ús d’aquest servei. Com més s’utilitzi i més es recicli, major serà la gratificació que obtindrà el ciutadà. Una gratificació en forma de per, per exemple, descomptes i bons a comerços del poble, o altres serveis. Despeses que, òbviament, assumirà l’Ajuntament.

A tot això, a més, també millorarem els punts de reciclatge habituals, amb el manteniment i la gestió que aquests requereixen.

Transport Escolar

Una de les propostes que més ens ha arribat, rebuda alhora per veïns i membres d’Ametlla’t, és la de disposar d’un transport escolar per als nostres centres educatius.

Traslladarem a la ciutadania l’opció d’instaurar aquest nou servei al poble. Un transport, però, complet i eficient. No es tracta de tenir un autobús donant voltes per tot el poble a primera hora del matí. El transport escolar que proposa Ametlla’t consisteix en definir, entre tots, un seguit de rutes i punts de recollida a cada barri. A aquests, s’hi podrà arribar d’una manera segura i organitzada per uns camins escolars degudament delimitats (també coneguts com “camins verds”). Serà allà on l’autobús que pertoqui a aquella zona o barri reculli o deixi els nostres estudiants.

Ametlla't amb el territori, els serveis i els equipaments públics

El nostre entorn

Camí cap a la sostenibilitat. Un camí que haurà de garantir que el progrés i el benestar del nostre poble pugui sostenir-se al llarg de generacions, en harmonia amb la salut del planeta.

Preservarem i protegirem els nostres boscos

Són el bé més preuat que tenim. És necessari protegir el nostre entorn de les constructores i actituds incíviques.

No podem permetre una gestió com la viscuda amb l’asfaltatge del camí de Bigues. Els barris han d’estar connectats amb el centre del poble. Nosaltres som els qui volem revitalitzar-lo! Però hi ha una altra manera de fer les coses. Amb diàleg i arribant a acords. Hi havia moltes maneres de fer-ho.

La natura no té cap culpa de les presses electorals.

Acabarem amb el problema dels senglars

L’Ametlla és una zona protegida de caça per proximitat d’habitatges a les zones boscoses del municipi. Amb les darreres batudes, l’únic que s’ha aconseguit és desplaçar-los cap a les zones més habitades del poble, on se senten més segurs, aguditzant molt més la problemàtica.

Des d’Ametlla’t considerarem les sensibilitats de tots els veïns i posarem en marxa noves opcions de control de fauna salvatge en zones habitades. Mesures provades a altres municipis del nostre entorn de manera satisfactòria com, per exemple, l’ús de pinso esterilitzador.

Prevenció d’incendis forestals

Controlarem la qualitat forestal i serem el vostre interlocutor per el millor acord en matèria de neteja de sotaboscos com a principal mesura de prevenció d’incendis.

Crearem del Consell de Puiggraciós

Trasllaradrem als municipis de La Garriga i Montmany – Figaró, la creació d’un òrgan representatiu per tal d’arribar a acords en matèria de preservació i protecció d’aquest espai.

Parc lúdic per animals

Crearem una zona lúdica per compartir amb els nostres animals de companyia. Convertirem aquest nou espai en un punt de trobada entre animals i humans, amb tota la infraestructura òbviament necessària per ambdós.

Crearem un espai natural d’oci familiar i educatiu

Una part importantíssima de la conscienciació passa per incrementar la nostra activitat amb l’entorn natural i l’educació sobre el mateix. És per això que crearem una aula de natura que funcioni com a nexe entre el nostre entorn i famílies i escoles.

Revisarem el mapa dels equipaments públics i els farem sostenibles.

És necessària l’ampliació, la millora i l’actualització de moltes de les nostres instal·lacions públiques (les esportives, l’escola de música, la sala municipal de teatre…), algunes d’elles avui en un estat deplorable.

Unes actuacions que combinarien la reforma i la millora d’aquests equipaments amb la seva sostenibilització en matèria energètica.

La mobilitat i els serveis

Millorarem la mobilitat a l’Ametlla

Una de les coses que més se’ns ha demanat, i que més patim els membres que hi vivim, és la necessitat d’un transport públic que connecti els barris amb els principals punts de rellevància del poble.

Ens comprometem a treballar de valent per obtenir el millor acord de transport a l’Ametlla.

Millorarem la mobilitat amb altres municipis

Així com la lluita per una mobilitat interna a l’Ametlla és prou més complicada, l’oferta de transport que tenim avui amb altres municipis és incomprensiblement dolenta. Garantim la millora de les freqüències de les línies pel Vallès, així com una xarxa completa per La Garriga, Vic i Barcelona.

Crearem una via verda per connectar l’Ametlla i La Garriga

Quants de nosaltres, joves i adults, més enllà de rivalitats, ens movem sovint de La Garriga a l’Ametlla i viceversa, ja sigui per trobar-nos amb amics, agafar el tren, excursions…? Connectarem ambdues poblacions amb una via verda exclusiva per vianants i bicicletes.

Revisió del PAUM

Revisarem el Pla d’Actuació Urbanística Municipal als efectes de tirar endavant totes les mesures proposades.

Wi-Fi gratuït

No pretén ser causa de la revitalització del poble, sinó, esperem, una conseqüència. Els nostres plans d’incidència al centre urbà, entre d’altres, inclouen la instal·lació de Wi-Fi gratuït. La intenció és anar ampliant el seu radi d’activitat al llarg dels anys, segons la seva resposta i ús.

Ametlla't amb la cultura i l'ensenyament

Ampliarem les xerrades formatives

Un ajuntament no ha o hauria d’entrar excessivament en aquells continguts bàsics que tot centre educatiu, des de la Generalitat, ensenya. Tanmateix, hi ha un seguit de temes d’especial rellevància, difícils de coordinar des d’una institució nacional, que l’ajuntament hauria d’impulsar.

Per tot això, ampliarem substanciosament el nombre de xerrades formatives als nostres centres educatius en matèries de feminisme, economia, política, conscienciació ecològica i reciclatge, educació sexual així com límits i precaucions de les xarxes socials. Els temps avancen molt ràpidament i, a vegades, les institucions a gran escala no poden respondre tan ràpidament com voldríem. Allà ha de ser l’ajuntament. I hi serem.

Crearem el Consell de Joventut

En el model de poble que defensem (viu, crític i participatiu) no hi poden faltar els joves. Quants de vosaltres (joves), o quants dels vostres fills (no tant joves) tenen pressa per escapar-se del poble, i es mostren especialment reticents a implicar-se en qualsevol qüestió relacionada amb el mateix?

Cal apoderar els joves i introduir-los en la presa de decisions, especialment en aquelles que els afecten de manera directa.

Per tot això, crearem el Consell de Joventut, on els joves hi seran representats amb veu i vot a totes aquelles qüestions que els afectin directament.

Transversalitzarem l’educació

Des d’Ametlla’t creiem que bona part de l’ensenyament no només succeeix a classe, sinó també als entrenaments de futbol, a classes de violí, al teatre, etc. No obstant això, els alumnes sempre acaben prioritzant les obligacions de l’educació convencional, donada la poca coordinació entre les mateixes, i deixen de banda les altres.

Transversalitzarem l’educació del poble, fomentant una entesa i coordinació entre els diferents òrgans educatius, per tal d’assegurar un aprenentatge complet i ordenat.

Millorarem el material i equipaments escolars

Destinarem part important dels nostres recursos a millorar el material a les escoles així com els nostres centres educatius. Cal deixar de responsabilitzar a la Generalitat de tot allò que en realitat ens pertoca a nosaltres fer.

Obrirem aules d’estudi i de treball

A quants de vosaltres, estudiants o treballadors, us agradaria disposar d’un lloc on fer feina o estudiar degudament equipat, obert des de primera hora i fins tard, amb una potent connexió a internet, ordinadors, taules amples, cuineta i zona de relax…?

Un espai d’aquesta naturalesa ja existeix, i es diu Biblioteca. Però creiem que l’hem de complementar amb altres espais que disposin de tots els serveis ja comentats. I ho farem.

Augmentarem l’oferta cultural al poble

Sigui en clau formativa o d’espectacle, ampliarem i fomentarem la cultura al poble, entenent l’art com a eina de formació artística. La reforma de la sala municipal de teatre, amb la possibilitat d’habilitar-hi un cinema, serà una de les primeres mesures al respecte.

Que ningú en quedi fora

Garantirem que cap alumne quedi fora de qualsevol activitat, vigent o nova, assumint les despeses que la família de l’alumne en qüestió no pugui assumir.

Millor orientació laboral i universitària

Des del govern ens implicarem tant com sigui possible, en esforços i econòmicament, per posar a disposició de tots els nostres estudiants tanta informació com sigui possible perquè ells, independentment, puguin prendre la decisió encertada.

 

Crearem una oficina d’igualtat

Són molts els episodis de masclisme, discriminació LGTBI o cap altres col·lectius dels que sovint, intencionadament o no, en som testimonis o en formem part.

Fins que no aconseguim que deixi de ser necessària, aquesta oficina treballarà per la detecció, acció i atenció immediata necessària per aquests casos. Però també treballarà de la mà amb totes les xerrades formatives anteriorment esmentades. La solució contra la violència de gènere o la intolerància no consisteix en protegir més a les dones o els col·lectius afectats malgrat haver-ho de fer. La solució es diu educació.

Des d’Ametlla’t, malgrat estar molt conscienciats amb la causa, creiem que el més adequat és deixar aquestes qüestions en mans de professionals. És per això que aquesta oficina es dotarà de personal format per tal que siguin ells mateixos els que encomanin les mesures concretes cap a una gestió satisfactòria.

Un bon exemple en seria l’App anti bullying, que permet a l’estudiant, sigui de manera anònima o no, notificar un abús o cas de discriminació.

Ametlla't amb els Barris

Crearem el consell de Barris

Per garantir que la veu dels barris queda representada més enllà de promeses electorals, proposem la creació d’un Consell de Barris.

Un consell on tots els barris hi estiguin representats i que encarrili la seva relació amb l’ajuntament i entre ells, creant així un nou espai de debat.

Enriquirem el teixit de barri

Fomentarem l’activitat entre veïns per qüestions de gran utilitat com ajudar-se o manllevar-se elements bàsics de la llar.

La instauració d’Apps tipus “Lendy” o “Nextdoor”, en seria una manera.

Ningú està obligat a conèixer el seu veí. Però estem segurs que fer-ho no aporta altra cosa que avantatges!

Mesures ja explicades pensades especialment per als barris:

  • Millora de la senyalització i de l’estat dels carrers
  • Millora servei escombraries
  • Seguretat
  • Transport escolar
  • Cobertura mòbil i accés fibra òptica
  • Soterrament cables elèctrics.

Ametlla't amb la salut i l'esport

Millorarem els horaris i els serveis del CAP

Serem el vostre representant més exigent i competent a l’hora d’exigir totes les mesures necessàries al Departament de Salut.

Facilitarem la cooperació entre entitats

Veiem molt necessari trobar un espai de col·laboració entre els diferents clubs del poble per tal de compartir serveis administratius, agrupar necessitats i tràmits i coordinar accions comunes.

Proposarem acordar un codi ètic i de valors comú que faci de l’Ametlla un referent en educació esportiva.

Ampliarem l’oferta esportiva

Fomentarem la celebració de curses populars, bicicletades, triatlons, etc, en benefici de la salut del nostre municipi. Tenim un entorn meravellós on fer esport. L’objectiu: combatre el sedentarisme.

Farem més xerrades sobre alimentació saludable

Als centres educatius però també per a tothom, és molt important encarrilar tot un seguit de xerrades formatives sobre l’alimentació. Vivim una època on hi ha molta controvèrsia quant a l’alimentació i, sense la formació adequada, pot portar a molta gent a emprendre un camí perjudicial per la seva salut.

Crearem una zona pública d’exercici

Tal com estan fent diversos municipis del nostre voltant, crearem una zona d’exercici a l’aire lliure. Servirà, també, com a punt de trobada entre esportistes, que podran gaudir d’un equipament totalment equipat i gratuït.

Introduirem la natació a les escoles de l’Ametlla

Disposem d’un equipament municipal meravellós que els nostres centres educatius podrien aprofitar molt més. Posarem a disposició de la formació esportiva dels diferents centres educatius la piscina d’ILLA activa.

Ametlla’t amb el comerç, el turisme i la promoció econòmica

Impulsarem el turisme rural i de proximitat

Tenim un entorn privilegiat que cal preservar. És per això que volem assegurar-nos que aquells qui el gaudeixin, ja siguem nosaltres o de poblacions veïnes, ho facin amb la màxima responsabilitat.

Treballarem per un turisme de qualitat a l’Ametlla, selectiu i a l’abast d’aquells qui entenguin i respectin la natura.

Potenciarem el comerç local i de proximitat

No entenem ni concebem un poble viu sense un comerç local fort. Posarem totes les facilitats i esforços en consolidar l’oferta comercial de tipus local i de proximitat com a part del projecte de revitalització del poble.

Engegarem noves rutes i fires temàtiques

Millorarem i crearem noves rutes i fires temàtiques per potenciar el contacte dels vilatans amb la nostra natura i oferta modernista així com dels qui ens visitin. Parlem del món de la bicicleta, de l’alpinisme, flora i fauna autòctones, etc.

Potenciarem la promoció econòmica i borsa de treball

Impulsarem polítiques de promoció econòmica per tal d’incidir en el mercat de treball i donar visibilitat al ciutadà. Informant-lo del que fan les nostres empreses, arrelant-lo al seu entorn immediat i orientar-lo tant en la cerca del treball com en la possibilitat de construir un nou negoci de caràcter local.

Fomentarem que noves empreses s’instaurin a l’Ametlla i hi creïn llocs de treball per als Ametllatans.

Potenciarem l’oferta gastronòmica

A l’Ametlla hi ha una gastronomia molt potent, sobretot si la comparem amb la densitat i la població que tenim. Criem que és necessari que des de l’ajuntament s’aposti per potenciar aquesta virtud, no només per mantenir-la sinó per traslladar-la al seu màxim nivell.

Ametlla't amb la gestió econòmica i la democràcia

Auditarem els comptes i la gestió de l’Ajuntament

Farem una anàlisi dels comptes i de la situació economicofinancera i pressupostària del nostre ajuntament. També revisarem els contractes més significatius de llarga durada per tal de verificar el seu compliment i revisar, si s’escau, les condicions econòmiques existents.

Retornarem totes les competències al ple municipal

Aquests darrers 8 anys les competències del Ple municipal han estat reduïdes al mínim en benefici de la Junta de Govern. D’aquesta manera, decisions en matèria de contractació pública i altres aspectes fonamentals han estat tramitats d’esquena a la ciutadania.

És imprescindible disposar d’un Ple complet i fomentar-ne la participació. I així ho recuperarem si guanyem.

Revisarem la gestió de l’Illa Activa

Cal revisar urgentment el contracte amb aquest equipament i verificar que s’està complint de forma estricta. Hi ha una absència incomprensible d’un control rigorós i professional que posa en risc la viabilitat del complex i, sobretot, podria suposar unes pèrdues properes al milió d’euros per al nostre pressupost.

S’analitzarà en termes econòmics aquesta gestió i, si resulta econòmicament més avantatjós per als interessos municipals, recuperarem la gestió directa de la instal·lació.

Prioritzarem les inversions participativament

Molt sovint se’ns comenta que totes aquestes mesures que proposem estan molt bé però, alhora, són molt cares. I tenen raó. No obstant això, des d’Ametlla’t creiem fermament que els diners públics estaran molt millor invertits en serveis públics realment necessaris per a la gent del poble. I no pas en obres preelectorals de fins a 4 M€ que només fan que hipotecar el nostre ajuntament.

Promourem una participació ciutadana veraç

Participació ciutadana no és construir un parc de 600.000 € sense consultar-ho ni comunicar-ho a ningú i, un cop tramitat, omplir-se la boca de participació ciutadana per escollir, “entre tots”, el nou nom de l’espai.

Garantirem l’accés a tota la informació pública de manera fàcil i directa, sense haver de demanar tràmits marejant ni posant traves. Cal fomentar l’interès en aquesta informació i involucrar a tothom.

Un pressupost veritablement participatiu

Un pressupost participatiu no és posar a disposició del ciutadà una quantitat residual que a l’ajuntament li sobra per quedar bé. El veritable pressupost participatiu és aquell que fa partícip a tothom de la seva elaboració, donant primer una explicació clara i documentada dels fons disponibles, i procedint a l’acord i el consegüent debat per decidir, participativament, quines actuacions s’haurien de prioritzar. Els diners públics són de tothom, i hem de decidir què en fem entre tots i totes.

Una transparència de debò

Transparència no és penjar a la web uns comptes i uns documents en el seu format més tècnic que pràcticament ningú entén. Tampoc és esperar passivament que el ciutadà pregunti i, després de molt de temps i tràmits feixucs, donar una resposta evasiva i plena de tecnicismes.

Transparència és voler que se sàpiga el que fem, incentivar l’interès de les persones i suprimir el màxim de tràmits possibles per atendre qualsevol pregunta o dada que qualsevol persona demani.

Mitjans de comunicació independents

Les xarxes socials i els mitjans de comunicació de l’ajuntament han de ser una eina participativa de tots, de rigor informatiu, independent, amb els seus propis consells de redacció, que traslladi l’activitat municipal als ciutadans.

Neutralitzarem els mitjans de comunicació de l’ajuntament, impedint que qualsevol representant públic tingui poder sobre els mateixos.

També treballarem per implicar els alumnes del poble en el diari i la ràdio locals.

Una App com cal per un poble com cal

Cal desenvolupar una App mòbil competent, que no només sigui una eina fàcil per fer tràmits administratius, sinó que agrupi tots els elements presentats en aquest programa.

Informació, propostes, votacions populars… Tot plegat destinat a apoderar la població, donant les eines per ser més viva, crítica i participativa.

SEGUEIX-NOS | CONTACTA'NS

contacte@ametllat.cat

+34 623.199.436