Pere Marieges

Portaveu del Grup Municipal Ametlla't amb ERC

Em dic Pere, Pere Marieges i Castells. Tinc 57 anys, estic casat amb la Susana, sóc pare de la Iona, el Nil i la Kim, i sóc avi del Nick i de l’Aina. Sóc el gran de cinc germans.

Vaig estudiar a les Escoles Virtèlia de Barcelona, de perfil catalanista, fins al COU, que vaig cursar-lo al Institut Experimental Joanot Martorell. Posteriorment, vaig ingressar a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona, de la qual uns anys més tard amb graduaria com arquitecte, especialitzat en projecte, urbanisme i història.

Des d’aleshores, he treballat com arquitecte en exercici liberal de la meva professió, en el meu estudi de Barcelona i ara a La Garriga. També he exercit el càrrec d’arquitecte municipal, 10 anys a l’Ametlla i dos anys a Sant Feliu de Codines.

Vaig ser Regidor d’Obres Públiques i Urbanisme, com independent en la llista del PSC del 2003 al 2007.

Penso que es pot fer la política municipal d’una altre manera, i que amb aquesta llista, amb aquest grup, amb Ametlla’t amb Esquerra Republicana podem tocar el cel.