Select Page

No hi ha millor garantia que viurem en el millor lloc possible que una ciutadania compromesa dia a dia, i aquests propers dies serà més necessari que mai.

Necessari per molts motius. Per descomptat, cal que ens mantenim ferms per avançar cap a la República Catalana, un país on el cap d’Estat serà escollit democràticament, i passarà per l’escrutini públic si mai decideix utilitzar els nostres diners per anar de vacances en un safari o a abraçar-se amb dictadors.

Encara més important és, però, la fermesa per exigir que aquest nou país sigui el que hem demanat durant aquests anys. Un país millor, amb unes institucions transparents i democràtiques, i això cal fer-ho des de baix. Hem d’exigir als nostres representants, començant pels més propers, que estiguin a l’alçada, que facin bé la seva feina. A govern i a oposició, que siguin garantia, no tan d’encerts, un judici que emetrà el temps, sinó d’honradesa, coherència i transparència en la recerca sempre de les millors opcions pel poble.

Per tant, el nostre més sincer agraïment a tota aquella gent que fa de l’Ametlla un poble compromès, amb un munt d’entitats de la societat civil que es mouen per omplir-lo d’activitats de tot tipus, culturals, esportives, etc. I també la nostra oberta invitació a tota aquella gent que, pels motius que sigui, no hi participa, que s’acosti a veure i participar de tota aquesta activitat.

Una recomanació particular: aquests mesos l’ANC del poble bull d’activitat, organitzant conferències sobre el procés sobiranista. Us convidem a assistir-hi, també –sobretot– quan el conferenciant no sigui de la nostra corda. Perquè un país plural, obert al diàleg i capaç d’acceptar diverses visions és un país més ric, en tots els aspectes.