La concentració, convocada per Anna Cammany i Mariona Trabal, va comptar amb el suport del portaveu d’Ametlla’t amb ERC, Pere Marieges, el regidor Jan Santaló, i el Secretari d’Organització Regional de les JERC.

El portaveu d’Ametlla’t, Pere Marieges, el regidor Jan Santaló, i el secretari d’otganització regional de les JERC a la comarca, Pere Marieges, van assisitir el passat diumenge 3 de setembre a la concentració convocada per Anna Cammany i Mariona Trabal a favor de la derogació de la normativa que prohibeix el topless a les piscines municipals. La concentració també va comptar amb el suport del també regidor d’Ametlla’t, Marçal Sala.

La concentració va ser convocada en motiu dels fets ocorreguts el passat 21 de juliol a les piscines de Ca l’Arenys, quan les dues convocants van ser requerides a tapar-se, primer pel socorrista i posteriorment per la policia, que les va informar que es podrien enfrontar a una possible sanció de 600€ a més de ser identificades a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Granollers.

Amb tot, Ametlla’t amb ERC debatrà en els propers dies la posició oficial del grup i la possibilitat de portar una iniciativa a debat al proper ple de l’Ajuntament, previst per al dia 27 de setembre. Per la seva banda, les JERC ja vam expressar el seu suport a la reivindicació.