Vols viure aquí?

ametlla’t!

Un poble amb caliu?

ametlla’t!

Tip de partits?

ametlla’t!

Salvem Can Draper!

ametlla’t!

Barris endreçats?

ametlla’t!

Pere Marieges

Arquitecte

“Podríem ser un poble de referència pel país. En tot: en el model associatiu, en el model urbanístic, en participació ciutadana, en sostenibilitat… En tots els valors republicans i democràtics que ens poden portar una manera exemplar de relacionar-nos com a societat. A l’Ametlla ho tenim molt fàcil: hi ha pocs problemes socials i de convivència. Podríem ser un model de referència democràtic, amb tot el protagonisme per la gent, amb un ple obert on l’opinió de tothom compti. Un model d’excel·lència democràtica a través de participació de totes les veïnes i veïns.”

Beti Español

Actriu i Professora de Teatre

“M’agradaria fer un poble que fos una autèntica xarxa, que tot estigués connectat: escoles, institut, entitats, institucions… On es cuidin les relacions i es respectin les diferents maneres de fer. Tots sota un mateix sentiment de poble.
No em crec la idea que som un poble acomodat que es desentén de tot; sé que hi ha molta gent disposada a treballar per un poble i un món millor, i només necessiten un impuls. Em faig meva la frase d’Eduardo Galeano en la que crec profundament: “Mucha gente pequeña, en lugares pequeños, haciendo cosas pequeñas, pueden cambiar el mundo.”

Jan Santaló

Enginyer Industrial

“Si m’implico en un projecte com Ametlla’t és perquè crec que és l’únic lloc des d’on puc formar part d’una política pràctica, que no maregi amb qüestions supèrflues ni amb cortines de fum. Que sigui proactiva i que vagi per feina. Una política moderna, que defugi el vell model de grans lideratges i on el que pensem nosaltres a títol personal no sigui important. Hem de prioritzar recollir i escoltar tots els punts de vista i portar-los a la pràctica en la consegüent gestió municipal.”

Rosa Vila

Administrativa i Restauradora de mobles

“No em sé estar asseguda al sofà quan penso que hi ha injustícies en l’ámbit social que ens cal resoldre. I el primer és començar pel que tens al teu voltant. És a dir, el teu poble. 
Hem d’empoderar els joves i que siguin ells els primers a donar vida a l’Ametlla. Sigui participant del teixit associatiu o organitzant ells mateixos actes a la Festa Major o altres esdeveniments. No és una tasca fàcil però s’han de crear els motius i els espais perquè això succeeixi.”

Maurici Romero

Jurista i Investigació i Tècniques de Mercat

Ametlla’t trenca amb la dinàmica habitual del partit polític d’abast general. És una iniciativa molt atractiva, pensada des de l’Ametlla per servir exclusivament els interessos de l’Ametlla. Al nostre poble hi ha molta feina a fer en matèries com la gestió dels diners públics, la transparència i el bon govern. Són aspectes que volem millorar per convicció personal i professional, i no només perquè ho digui la llei. Ens comprometem a dur a terme una gestió competent, eficient i transparent, prioritzant en tot moment la reducció del cost dels serveis pels ciutadans així com un increment dels recursos disponibles.

Pol Oliveras

Geòleg

Neus Rodrigo

Administrativa

Miquel Montaner

Enginyer Industrial

Mireia Benet

Geòloga

Joan Canal

Professor d’Anglès

Jana Pañella

Estudiant d’Animació Socio-cultural

Pol Santaló

Jurista i Periodista

Arantxa Domínguez

Sociòloga

Pere Marieges

Estudiant d’Arquitectura

Paula Pueyo

Mestra

Enric Fatjó

Comunicacions i Agents Rurals

Carme Puig

Agent de Viatges

Oriol Vives

Dinamitzador de Negoci

Agnès Martínez

Estadística i Investigació i Tècniques de Mercat

Quim Garcia

Disseny i Comunicació Gràfica

SEGUEIX-NOS | CONTACTA'NS

contacte@ametllat.cat

+34 623.199.436