Select Page

Aquest desembre, representants de diferents grups polítics del poble ens vam unir a la convocatòria de l’ANC, Òmnium i l’AMI en protesta pel procés legal contra la presidenta del Parlament. Més enllà de les diferències, per marcades que siguin, sempre esperarem compartir la defensa de les vies democràtiques amb el màxim número de mans possibles.

La voluntat política, i no les limitacions legals, són l’obstacle que s’oposa entre la voluntat del nostre país de decidir el seu futur, i l’exercici veritable de l’autodeterminació. Esperem que el diàleg serveixi per donar resposta a la voluntat de Catalunya de fer sentir la seva veu, però no dubtem que la democràcia s’exercirà de totes formes, i no serà presonera de cap permís extern.

Aquesta mateixa voluntat oberta és la que reclamem al nostre poble. Esperem que amb el nou any, refresquem també el nostre Ajuntament, i trobem sempre la millor manera de fer, la més professional, i la que més cura tingui dels interessos dels nostres ciutadans. Aquest és el nostre repte.

Esperem que aquest 2017 sigui molt profitós per a tots vosaltres! Bones festes i feliç any nou!