Malgrat que des d’Ametlla’t ja crèiem estar-ne conscienciats, tenia raó una de les veïnes quan ens deia: “Fins que no ho veus des de dins no te n’adones de debò”. Així es veuen aquests nous edificis des d’una de les cases afectades.

3

Com podeu veure a la foto, edificis de dues plantes s’estan construint a escassos 4 metres del jardí dels veïns, els quals es quedaran sense sol ni intimitat.

Les conseqüències de construir un edifici així a 4 metres de casa teva no només són deixar de prendre el sol o poder anar despullat per casa. Tant de bo!
Un nyap així redueix escandalosament el valor de casa teva, que costa tota una vida d’amortitzar.
Des d’Ametlla’t ens en fem creus. Què fàcil era fer-ho bé! Quantes alternatives ens venen al cap:

✔️ Construir un carrer separador.
✔️ Començar a construir a mínim 10 metres, donada la gran expansió de sòl disponible que hi ha.
✔️ Integrar aquest tipus d’habitatges, que són molt necessaris, de manera progressiva i ordenada.
A algú li desentonen els habitatges al costat del CAP? Són igual d’alts! Aquí la diferència entre integrar o construir per construir.
Tal com ens ha reiterat la Generalitat, és competència de l’Ajuntament poder intervenir en qüestions com aquestes en el moment de la concessió de la llicència d’obres… I, òbviament, també ho és acotar els horaris de les obres, respectant el descans dels veïns i sense gastar-se 4 milions d’euros els 6 mesos abans de les eleccions.

Estem farts de deixar contents als socis o promotors, i que els perjudicats sempre acabin sent els mateixos. L’Ajuntament està per representar i defensar els ciutadans!

La política té un poder immens a la vida de les persones. Estem segurs, però, que cap dels membres del govern han vist el que està passant amb els seus propis ulls. Indiferència i desinterès.
Aquesta és la manera de fer les coses que veiem en tota la seva gestió municipal.

1
Ens agradaria acabar recordant un moment de la nostra visita, que ens agradaria que servís perquè tots entenguem la magnitud de la situació. “Si això ho tiren endavant, marxarem de l’Ametlla”.

 

No ho permetrem!
Ajudeu-nos a no permetre-ho!