Ja fa dies que hi ha molt enrenou sobre si el Camí de Bigues hauria de ser asfaltat o no. I aquest conflicte entre veïns, que ens està dividint, és el que busca l’ajuntament. Vuit anys d’abandonament del camí, justificant que “no tenim els diners”. I ara, 6 mesos abans de les eleccions, a correcuita i amb presses, a esgarrapar uns quants vots.

És imprescindible que no ens deixem enredar. Aquest projecte està replet d’irregularitats i no s’ha procedit d’acord amb els procediments legals. Jugant amb una necessitat òbvia dels veïns d’El Pinar i El Portús, ens trobem totalment enfrontats per la manca de diàleg i lideratge del govern.

Des d’Ametlla’t seguim convençuts que existeix més d’una solució que satisfaria a ambdues parts i que, tristament, sembla que l’ajuntament no tingui interès a trobar. Hem parlat amb moltíssima gent de diferents sensibilitats, i l’enorme majoria vol un camí on se circuli millor i, alhora, on la fauna i l’entorn quedin preservats.

El que ens confronta és qui realment té el poder, que només ofereix una única opció, la qual ens posa uns en contra dels altres. I és per això que acusem el govern com a únic i veritable responsable d’aquest conflicte que, amb les obres ja començades, només ha fet que empitjorar.

Aquest és el preu d’arribar al maig amb el programa complit? I on són alguns dels altres partits de l’oposició? Potser posicionar-se fa perdre vots.

Una vegada més, els partits fallen i el poble hi surt perdent.